Kommunal garanti for lån
Teknik- og Miljøudvalget i København forventes på deres møde i dag, at godkende at kommunen stiller garanti for yderligere realkreditlån

Teknik- og Miljøudvalget i København forventes på deres møde i dag, at godkende at kommunen stiller garanti for yderligere realkreditlån på i alt 27.9 mio. kr. til renovering af de almene boliger, AAB afdeling 28-30, på Parkstykket 2-26 i Brønshøj. Teknik- og Miljøudvalget har allerede i 2012 godkendt at stille garanti for renoveringen på 87 mio. kr., og renoveringsarbejderne er nu gennemført, men et byggeregnskab viser en betydelig merudgift i de samlede renoveringsarbejder. Årsagen hertil oplyses at være, at der er gået næsten fem år fra kontraktindgåelse til aflevering af det af det færdige arbejde samt at der har været et merforbrug til fjernelse af bl.a. asbest og uforudsete udgifter til sammenlægning og modernisering af boligerne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top