København vinder øko-pris for ældremad
Mandag den 7. marts fik Københavns Madservice tildelt sølvudgaven af Det Økologiske Spisemærke.

Mandag den 7. marts fik Københavns Madservice, der dagligt leverer mad til omkring 2500 ældre københavnere i eget hjem eller på plejehjem, tildelt sølvudgaven af Det Økologiske Spisemærke. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, der driver Københavns Madservice, får øko-prisen, fordi maden til de ældre altid består af mindst 60 procent økologi. Sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen er glad for prisen og den store stigning i økologi. – De ældre har krav på sund, frisk og lækker mad, og her spiller økologi en vigtig rolle. God mad er godt for både sundheden og livskvaliteten, så jeg er rigtig glad for, at vi nu bruger endnu flere økologiske råvarer, siger hun. For at øge økologien i kommunen har Københavns Madservice gennemgået hele listen af fødevarer og – hvor det var muligt – erstattet ikke-økologiske varer med billige, økologiske løsninger af god kvalitet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top