IF Stadion holder liv i håbet
Håndboldklubben er stadig med i kampen om oprykning til 1. division

Der var pænt med tilskuere til lørdagens 2. divisionskamp mellem IF Stadion og naboerne fra Herlev/Hjorten i Bellahøj Hallen. Og jubelråbene blandt de ca. halvanden hundrede mennesker var nogenlunde ligeligt fordelt, men i sidste ende blev der jublet mest ad hjemmeholdet, der sejrede 25-23. Dermed holder Stadions herrer sig inde i oprykningskampen, mens Herlev/Hjorten fortsat kæmper for at blive i 2. division.

Selv om Stadion hele tiden havde den ene hånd på sejren, så fik man aldrig et fast greb. Cheftræner Thomas Schou kunne se 21-16 blive ændret til 22-20 med fire minutter igen. Med tanke på at Stadion de seneste to kampe har spillet uafgjort, hvor modstanderen i begge kampe scorede på straffekast i sidste sekund, så begyndte man at spekulere: – Skal det ske igen?

Stadion kigger ind

Men nej, Stadion holdt fast denne gang og fik en velfortjent sejr. Selv om Korsør Slagelse Håndbold er begyndt at tabe kampe, så har de formentlig et tilstrækkeligt forspring til at sikre sig direkte oprykning. Stadion er med i kampen om andenpladsen og dermed kvalifikationskampe til 1. division.

– Fredag aften har vi en meget vigtig kamp mod Ydun i Frederiksberg Hallen. Men det sidste lange stykke tid har været rene pokalkampe, hvor vi har haft kniven for struben. Hvis vi tabte, ville vi dybest set kunne gå på “sommerferie”, men vi har undgået at tabe fem kampe i træk, og vi står stadig korridoren og kigger ind, sagde Thomas Schou efter sejren.

– Sæsonen har været en pose blandede bolsjer. Vi har ikke ligesom sidste år kunnet finde melodien, og vi har nok haft for høje målsætninger set i lyset af, at vi i forhold til sæsonstarten i august mangler seks-syv spillere. Vi har på det seneste simpelt hen ikke kunnet træne på det niveau, som vi startede på, lød Thomas Schous analyse.

11. marts kl. 19.30 håber Stadion-spillerne, at mange af klubbens fans tager til Frederiksberg. Der kan blive brug for en god 8. mand. Ydun er i øjeblikket placeret på tredjepladsen med to point flere end Stadion. Ydun vandt med 26-20, men har de seneste kampe haft meget ujævne kampe. I lørdags tabte Ydun 23-25 i lokalopgøret til FIF, der indtager 2. pladsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top