Endelig vedtagelse af lokalplan
Borgerrepræsentationen vedtog i sidste uge et tillæg til lokalplanen "Kildebrøndevej",

Borgerrepræsentationen vedtog i sidste uge et tillæg til lokalplanen “Kildebrøndevej”, der skal muliggøre opførelse af en daginstitution i 4½ etager som randbebyggelse mod Frederikssundsvej 257. Grunden rummer i dag en villa i 1 ½ etager fra 1917, der oprindeligt er opført som børnehjem, men allerede i 1920 blev villaen omdannet til husvildeboliger for unge. Dermed er afvist et ønske fra Københavns Museum om, at den eksisterende bygning på grunden bevares, da den er karakteriseret som “middel bevaringsværdig”. Afvist er også henvendelser der drejer sig om, at tilbygningen til forhuset kun opføres i en etage samt bekymringer omkring parkering og øget trafik.
Der vil dog i lokalplanen blive udpeget yderligere et bevaringsværdigt træ samt en bevaringsværdig beplantning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top