Drop in rytmik og sundhedspleje
drop-in-rytmik.jpg
Foto: Louise Munk-Poulsen
Snart lægger Kulturhuset Pilegården rammer til rytmik og sjov krydret med fagligt input om sundhedspleje og familieliv. Smart klippekortsordning giver børnefamilierne masser fleksibilitet.

Søvn, kost, motorisk udvikling, søskenderelationer og familieliv. Det er nogle af de emner, der er på programmet, når musikpæda¬¬gog Pia Jønsson og privat sundhedsplejerske Louise Munk-Poulsen slår dørene op til seks formiddage med rytmik og sundhedspleje. Der bliver lagt ud med rytmik og sjov, og derefter tager Louise et emne op inden for sundhedspleje og familieliv. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål hver gang og i det hele taget for at sparre med andre i samme situation. Der bliver lagt vægt på den gode stemning og dialog, så man vil nå omkring langt flere emner end det planlagte. Alle børn fra 3-24 mdr. er velkomne.

Pia og Louise opfordrer alle til at deltage uden for lange pauser mellem besøgene, da det vil skabe genkendelighed og tryghed for børnene efterhånden som de bliver mere og mere bekendte med aktiviteterne. Klippekortsordningen giver dog en fleksibilitet, da hverdagen med små børn jo ofte er meget uforudsigelig. Når det temalagte program fordelt over seks tirsdage er afsluttet, starter et nyt forløb op med endnu en runde med de samme seks temaer. Har man ikke brugt alle sine klip på klippekortet, vil der dermed være mulighed for at deltage igen i den efterfølgende runde.

De to undervisere regner med et hold på ca. 12 børn, men man kan komme på venteliste, hvis ikke der er plads. Der er dog fortsat godt med ledige pladser, når starter op i dag tirsdag d. 8. marts kl. 11-12.15 med et tema, som mange småbørnsforældre er meget optaget af: Søvn. Et tema som med garanti også vil dukke op til nogle af de efterfølgende gange.

Et klippekort med seks ture koster 590 kr. Har man spørgsmål eller ønsker man at tilmelde sig, kan det gøres på mail louise@dinsundhedspleje.dk eller mobil: 22 17 17 28.

Program:

Søvn / tirs. 8. mar. kl. 11-12.15

Kost og måltider / tirs. 15. mar. kl. 11-12.15

(bemærk ingen undervisning i uge 12 pga. påske)

Motorisk udvikling og stimulering / tirs. 29. mar. kl. 11-12.15

Rytmer, rutiner og familieliv / tirs. 5. apr. kl. 11-12.15

Søskenderelationer / tirs. 12. apr. kl. 11-12.15

Institutionsstart / tirs. 19. apr. kl. 11-12.15

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top