Dejligt med liv i villahaverne
Det var trist læsning fra Antonie Lauritzen Vængeleddet om hans forfærdelige oplevelser med dejlige høns i naboens have.

Det var trist læsning fra Antonie Lauritzen Vængeleddet om hans forfærdelige oplevelser med dejlige høns i naboens have.  Selv om jeg ikke mistænker AL for at være nogen årsunge, tyder hans indlæg på et moderne menneskes degenerering. Med min farfars brevdueslag som “bagbo”  til   “Hertil og ikke længere”  (Islev Kro)  og mormor og morfar i  Brovænget 39  (tæt på Vængeleddet),   husker jeg nogle pragtfulde år og oplevelser i fyrrene og halvtresserne. Med Volden som alle tiders tumleplads, både for et par brødre fra 1943 og 44, som sammen med fætre havde nogle skønne år, når vi kom cyklende fra Åbakkevej i Vanløse. Kneb det med menuen, var der altid råd. Farfar leverede friskslagtet duesteg eller morfar havde slagtet en gris, som de havde haft gående et halvt års tid. Togstøjen var et problem som blev begrænset i takt med nyere tog, men bilernes gener har vi måttet vænne os til. Som Mikkelsen fra Solkrogen har jeg kun positive oplevelser med hønsehold i haven. I skulle lige prøve at smage en skøn rigtig gul æggeblomme.

René Rose,  Brønshøj

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top