CPHs kvinder måtte nøjes med bronze
Blev slået af Køge Bugt, der er gået videre til DM-finalen Af Jan Løfberg Der var begrundet optimisme hos kvinderne i CPH Bordtennis. Efter et knebent nederlag i sidste uge til Køge Bugt med 5-6 på udebane, havde man sat næsen op efter at vinde den anden DM-semifinale på hjemmebane og tvinge sjællænderne ud i […]

Blev slået af Køge Bugt, der er gået videre til DM-finalen

Af Jan Løfberg

Der var begrundet optimisme hos kvinderne i CPH Bordtennis. Efter et knebent nederlag i sidste uge til Køge Bugt med 5-6 på udebane, havde man sat næsen op efter at vinde den anden DM-semifinale på hjemmebane og tvinge sjællænderne ud i en tredje og afgørende kamp.

Men onsdag aften i Grøndal Multicenter slukkede Køge Bugt effektivt dette håb, da de besejrede CPH Bordtennis med 6-2. Natalia Thomsen og Sabine Borre Larsen vandt hver en enkelt kamp. CPH Bordtennis modtager bronzemedaljer for placeringen som nr. 3 i elitedivisionen.

Herrerne fra CPH har stadig muligheden for at spille sig i DM-finalen, men efter sidste uges nederlag til Roskilde er det så som så med optimismen før den anden semifinale onsdag 23. marts i Roskilde Kongrescenter. CPH skal vinde, hvis de skal bevare chancen for en finaleplads.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top