Bydelens fodbold-forhåbninger
En rundspørge blandt de fire boldklubber under divisionerne giver generelt et optimistisk billede af mulighederne

Tidligere har vi bragt Brønshøj Boldklubs forventninger til oprykningsspillet for 2. division. Hvepsene startede i weekenden mod Boldklubben Frem. En kamp som vi på grund af påsken ikke har med i denne avis. Men du kan læse om kampen på www.bha.dk

I de bedste københavnske rækker er Brønshøj-Husum stærkt repræsenteret, og vi har spurgt klubbernes cheftrænere om deres forhåbninger for foråret. Alle klubber spiller – såfremt vejret arter sig – to kampe i påsken.

Morten Vinther, Boldklubben Union (nr. 12 i københavnsserien):

Vi er ydmyge efter at have været i toppen i fire år. Vores fokus er udelukkende rettet mod overlevelse, og vi har spillermaterialet til at lave 22-25 point, som vil bringe os op i nærheden af de ca. 35 point som plejer at være nok. I efteråret var vi meget hårdt ramt af skader og havde tre mand med armene i gips. I de sidste fem træningskampe har vi holdt et scoringssnit på fire, så det lover godt.

Martin Kiim Krøger, Husum Boldklub (nr. 1 i serie 1):

Det vil være en katastrofe, hvis vi ikke rykker op. Optakten har været blandet – meget gode præstationer og nogle meget ringe. De seneste uger har vi trænet hårdt fysisk, og jeg er meget optimistisk. Også fordi vi har fået noget tilgang siden efteråret. Jo, det ser fint ud.

Kenneth Juul, Boldklubben Fix (nr. 8 i serie 1):

Vi er kun en placering fra at opfylde målsætningen på at placere os i den bedste halvdel. Vi har fået ryddet godt og grundigt op i truppen, som måske er en anelse svækket. Og uheldigvis har vores lovende venstre back Jacob Sjørup netop fået en meniskskade. Trænerteamets fokusområde i foråret går også i retning af udvikling af spillertruppen.

Martin Kannegaard, Boldklubben Stefan (nr. 3 i serie 2):

Vi skal helst slutte i top-5, men vi drømmer da om andenpladsen. Oprykning er dog ikke et must. Først og fremmest gælder det om, at vi stabiliserer os. Spillertruppen er intakt. I forhold til forrige sæson har det knebent med målscoringen. Forrige år scorede vi tæt på 90 mål – indtil videre har vi kun scoret 19. Til gengæld lukker vi heller ikke så mange mål ind.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top