Brorenovering på Mørkhøjvej
Mørkhøjvej-Broen-01-10-16.jpg
Arbejdet med at renovere broen, Foto: Kaj Bonne
Vejbroen på Mørkhøjvej, der går over Fæstningskanalen ved Vestvolden, skal nu gennemrenoveres.

Vejbroen på Mørkhøjvej, der går over Fæstningskanalen ved Vestvolden, skal nu gennemrenoveres. Blandt andet skal broens rækværker og fugtisolering skiftes, og bæreevnen skal forbedres. Københavns Kommune er startet med arbejdet og forventer at være færdige med udgangen af september 2016. Frem til maj måned vil der være mindre plads på broen at færdes på, men både biler, busser og bløde trafikanter kan fortsat passere. Fra maj til september vil broen være lukket for trafik, med undtagelse af cykler og fodgængere. I denne periode bliver busserne 200S og 166 omlagt ad Novembervej, og de nærmeste busstoppesteder kommer til at ligge ved Novembervej og Frederikssundsvej.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top