Brønshøj fik et heldigt point
Boldklubben Frem havde fortjent at vinde forårspremieren i Valby Idrætspark Af Jan Løfberg Kort før kampstart annoncerede stadionspeakeren, at kampen mellem Boldklubben Frem og Brønshøj Boldklub var udsat ti minutter. Årsagen var, at folk stadig stod i lange køer foran tælleapparaterne! Alt i alt nåede 2.158 tilskuere inden for, og så kunne kampen begynde. Men […]

Boldklubben Frem havde fortjent at vinde forårspremieren i Valby Idrætspark

Af Jan Løfberg

Kort før kampstart annoncerede stadionspeakeren, at kampen mellem Boldklubben Frem og Brønshøj Boldklub var udsat ti minutter. Årsagen var, at folk stadig stod i lange køer foran tælleapparaterne! Alt i alt nåede 2.158 tilskuere inden for, og så kunne kampen begynde. Men årets første kamp i fodboldens oprykningsspil til 1. division endte, som den startede, 0-0.

– Det kan vi helt klart være mest tilfredse med, indrømmede Brønshøjs cheftræner Jesper Hansen umiddelbart efter kampen lørdag eftermiddag.

Før kampen havde Frems cheftræner Henrik Gundersen over Frems VIPere fortalt, at hans spillere var så klar i omklædningsrummet, at de var lige ved at spise hinanden.

Dette engagement bemærkede Jesper Hansen da også: – Frem startede med en enorm energi og satte tonen i kampen. Vi blev for stressede i flere situationer. I pausen fik vi talt tingene godt igennem, og i 2. halvleg lignede det mere en fodboldkamp fra vores side. I denne kamp fik vi i hvert fald set, at det kan betale sig at være energisk og klar. I dag stod vi alt for ofte og ventede.

Før pausen havde Frem fire gode muligheder. To gange blev Brønshøj reddet af træværket, målmand Kasper Vilfort klarede flot, da han var alene med Frems Pierre Larsen, og endelig reddede Lars Andersen på stregen, da Vilfort var passeret.

Efter pausen havde Vilfort igen flere gode indgreb, mens Brønshøj i den anden ende havde et par gode forsøg ved henholdsvis Andreas Granskov (hovedstød) og anfører Casper Henningsen (et giftigt bananskud). Banen var i det hele taget ikke nem. Bolden hoppede lystigt på knoldene, så alt i alt en lidt skuffende kamp for de mange tilskuere. Der dog i glimt kunne nyde solen – og øllet. For den gode drik fra Valby B akke blev der drukket så meget af, at det ene udskænkningssted fik udsolt i pausen!

Brønshøjs næste kamp er skærtorsdag hjemme i Tingbjerg, hvor Marienlyst fra Odense kommer på besøg. Fynboerne fik en ordentlig øretæve lørdag eftermiddag, da de hjemme blev besejret 5-1 af HIK. Påskemandag har Brønshøj igen hjemmebane, denne gang mod Fremad Amager, der startede med at besejre Thisted ude med 3-1.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top