Borgmester indvier hvepsefaciliteter på Tingbjerg Ground
Ny Hvepsebar, Hvepsebod og dametoiletter er klar til påskens fodbold

Mens Brønshøj Boldklubs divisionsspillere holdt vinterpause og spillede træningskampe, blev der hamret og regeret i faciliteterne på Tingbjerg Ground. Og nu står Hvepsebaren, Hvepseboden og to dametoiletter klar, når Brønshøj møder Marienlyst skærtorsdag i 2. divisions oprykningsspil.

Tre kvarter før kampen kl. 14.15 indvier Københavns Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (O) faciliteterne.

Brønshøj Boldklub håber, at BB Supporterne, Drunken Army og mange andre af klubbens fans vil møde op til en festlig indvielse og benytte de nye, publikumsvenlige faciliteter. I Hvepsebaren bliver det sådan, at de, der ønsker at købe både pølser og drikkevarer, kan blive betjent af samme person i baren, mens folk, som kun skal have drikkevarer, får deres eget købeområde.

Borgmester Carl Christian Ebbesen har selv ved nogle af de Brønshøj-kampe, som han har overværet, konstateret de manglende toiletfaciliteter. Efterfølgende er der blevet leveret økonomi til nye toiletfaciliteter, og det vil Brønshøjs kvindelige tilskuere formentlig sætte stor pris på. Københavns Kommune har leveret 1,2 miollioner kroner til finansieringen af bygningerne.

Brønshøj Boldklub takker borgmester Carl Christian Ebbesen, Bent Tildestup, Ole Bræstrup, Morten Slåtorn og medarbejderne på Tingbjerg Idrætsanlæg alle fra Kultur og Fritidsudvalget samt Brugerbestyrelsen Tingbjerg og arkitekt Per Buchardt for deres medvirken til, at klubben her i påsken kan indvie nye salgs- og servicefaciliteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top