Bolden triller igen på Tingbjerg Ground
Brønshøj sikrede sig som bekendt en plads i forårets oprykningsspil, da de på efterårets sidste spilledag sikrede sig den sidste plads i pulje 1, da de spillede 0-0 hjemme mod Hvidovre, og efter næsten fem måneds pause er det igen blevet tid til fodbold på Tingbjerg Ground, når Brønshøj spiller hjemme både skærtorsdag og 2. påskedag mod hhv. Marienlyst, fra Fyn, og Fremad Amager.

Den første hjemmekamp er, som nævnt tidligere, mod fynske Marienlyst, som Brønshøj har mødt tre gange før, alle gangene i sæsonen 2013/14, hvor hvepsene tog sejren i alle tre opgør.

Det fynske mandskab spillede sig i oprykningsspillet ganske komfortabelt med en margen på elleve point ned til B93 på 5. pladsen i en pulje, hvor det ret hurtigt viste sig at Frem, Nykøbing FC og Fremad Amager var de stærkeste hold.

Netop sidstnævnte kommer på besøg i Tingbjerg d. 28. marts, og vi skal næsten otte år tilbage sidst amagerkanerne gæstede Tingbjerg Ground. Den gang endte det med en 4-2 sejr til Brønshøj, og en gentagelse af dette resultat vil være meget velkommen.

Fremad Amager, var som nævnt, i samme pulje som Marienlyst, og sluttede som nummer 2 efter Frem, og var sammen med Valby-holdet et af de mest scorende hold i efterårets 2. division, hvilket især skyldes topscorer Nicolas Mortensen, der scorede tolv mål.

Men der skal ikke være tvivl om, at det er to yderst vigtige kampe, der venter Jesper Hansens mandskab i påskedagene, og med et tæt oprykningsspil, kan Brønshøj tage et skridt opad i tabellen.

Så kom ud til Tingbjerg begge dage, og støt holdet i deres jagt på succes og en god start på efteråret.

Derudover byder vi Marienlyst’ og Fremad Amagers spillere og supportere velkommen til to forhåbentlig gode og velspillede kampe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top