BB kom på græs
Brønshøj tabte næstsidste træningskamp til Hvidovre

Der var vist en dobbeltbooking på kunstgræsset i Tingbjerg, og da Hvidovre IF fik en græsbane klar i Avedøre, så blev fodboldtræningskampen mellem Brønshøj og Hvidovre med kort varsel rykket, mens Fix og Gentofte-Vangede kunne spille i Tingbjerg.

På det seneste har det knebet for hvepsene at score mål. Efter målløse kampe mod Holbæk og HIK åbnede anfører Carsten Henningsen scoringen mod Hvidovre i lørdags. Han kunne være blevet dobbelt målscorer, men brændte et straffespark, efter at hjemmeholdet havde bragt sig foran med 2-1, der også blev kampens resultat.

Sidste træningskamp på lørdag mod Greve kl. 12.30 på kunstgræsset i Tingbjerg. Hvis man da ikke ender på græs igen… Følg selv med i eventuelle ændringer på BBs hjemmeside.

Sæsonstarten er stadig fastsat til 19. marts ude mod Frem i Valby Idrætspark.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top