11 DM-medaljer til CPH Bordtennis
Brønshøjs-DM-bordtennis-medaljetagere.jpg
To guld-, tre sølv- og seks bronzemedaljer ved senior-DM i Odense

Bordtennisspillerne fra CPH havde nok at glæde sig over ved de danske seniormesterskaber i Odense. Først og fremmest guldmedaljerne til Christian “Bønne” Kongsgaard i herredouble og Stefanie Christensen i mixeddouble. Begge vandt deres DM sammen med OB-spilleren Morten Hyrup Rasmussen.

Endvidere vandt Stefanie Christensen sølv i damesingle, hvor det også blev bemærket, at den blot 15-årige Brønshøj-spiller Sophie Walløe, der allerede er udtaget til de paralympiske lege i Rio de Janeiro, opnåede bronze. Mie Binnerup Jacobsen fra CPH modtog den anden bronzemedalje i damesingle, og i damedouble vandt hun sølv med Sofie Egeholt Bang også fra CPH.

Mie Binnerup vandt også sølv i mixeddouble sammen med Tobias Rasmussen, Amager, mens Izabell Nørlem og Thomas Jensen fra CPH fik den anden bronze i mixeddouble.

I damedouble var der tre bronzemedaljer til CPH: Izabell Nørlem og Tina Stochmal, mens Sophie Walløe fik sin bronze sammen med Nicoline Koefoed fra Hasle.

I herredouble vandt CPHs Sune Bjørn Larsen bronze sammen med Carsten Egeholt, Brønderslev.

Generelt et meget opmuntrende DM for CPH, der er en elitesammenslutning af København og Brønshøj. Blandt de unge herresingler viste både Anders Lind og Thor Christensen lovende takter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top