Vi skal have sat en stopper for hærgende indvandrerbande
Det er fuldstændigt uacceptabelt, at politiet ikke har ressourcer til at prioritere at stoppe den voldelige og grænseoverskridende indvandrerbande, der for tiden hærger i Brønshøj.

Det er fuldstændigt uacceptabelt, at politiet ikke har ressourcer til at prioritere at stoppe den voldelige og grænseoverskridende indvandrerbande, der for tiden hærger i Brønshøj. Jeg vil ikke bare se på, at hele boligblokke og lokale næringsdrivende chikaneres væk fra deres kvarter, fordi politiet ikke har overskud eller ressourcer til at gribe ind. Jeg vil derfor på baggrund af de virkelig grænseoverskridende beretninger om, at vandaler hærger kvarteret mellem Åkandevej og Kabbelejevej, tage kontakt til justitsminister Søren Pind med krav om, at politiet sætter ind mod dette bandeuvæsen.

et skaber en ekstrem utryghed, når politiet ikke kommer, når en butiksejer ringer, eller eksempelvis ældre føler sig chikaneret på vej frem og tilbage på indkøb, men ikke kan få hjælp af myndighederne til at sætte en stopper for det. I DF ønsker vi flere politibetjente, og vi ønsker højere straffe og nemmere adgang til at udvise udenlandske kriminelle for bestandig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top