Træn til Degnemoseløbet
MG_2703.jpg
Degnemoseløberen arrangerer fællestræning hver lørdag kl. 14.00 og hver onsdag kl. 17.30 forud for Degnemoseløbet. Foto: Christian Ove Carlsson
Der findes mange motionsløb, og Degnemoseløbet er et af de ældste herhjemme. Med sin 42. udgave lørdag den 2. april kl. 14 er Løbeklubben Degnemoseløberens motionsløb næsten lige så gammelt som Eremitageløbet, der siges at være verdens ældste motionsløb.

Løbet startede i 1974 og har haft mange af Danmarks allerbedste løbere som deltagere gennem de 41 foregående løb. Sidste år vandtes løbet for første gang nogensinde af en kvinde. Sara Sig Møller vandt i rekordtiden 23 minutter og 16 sekunder for de fire klassiske omgange i Degnemosen – i alt ca. syv kilometer.

I alt kan 225 løbere deltage, og der er allerede godt gang i tilmeldingerne. Fristen for deltagelse er den 28. marts.

Der løbes som tidligere i 12 forskellige aldersklasser. Der vil være præmier til de tre første kvindelige og mandlige løbere samt til alle klassevindere. Derudover vil der blive udloddet 20 lodtrækningspræmier.

Alle deltagere får registreret deres tid med elektronisk tidtagning, og løbernes mellemtider for hver omgang bliver også registreret.

Degnemoseløberen afholder op til løbet fælles løbetræning hver lørdag, hvor alle kan være med. Mødestedet er i Degnemosen ved indgangen til friluftsscenen. Løbeklubben træner også hver onsdag kl. 17.30 fra hjørnet af ved postkassen Næsbyholmvej og Herbergvejen. Her er det også gratis at deltage. Om lørdagen løbes syv kilometer og om onsdagen ti.

Ønsker du at sikre dig deltagelse i løbet, kan du tilmelde dig på hjemmesiden www.degnemoseloeb.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top