Strikkedag på skolen
Strikkende-elever-2.jpg
En bedstemor som støttelærer i håndarbejde. Foto: Privat
Onsdag i sidste uge holdt 4. klasserne på Bellahøj Idrætsskole strikkedag

Onsdag i sidste uge holdt 4. klasserne på Bellahøj Idrætsskole strikkedag. Alle eleverne på 4. klassetrin skulle prøve at strikke, og da det helst skulle blive en god oplevelse, ville klasserne og lærerne gerne have hjælp til at strikke en “kat”. Derfor blev forældre, bedsteforældre eller andre bekendte inviteret til at deltage og give en hjælpende hånd med strikkearbejdet.

– Vi fik nogle rigtig gode timer med klirrende strikkepinde nede i håndarbejdslokalet. Der kom omkring 6-12 forældre/bedsteforældre pr. klasse, hvilket gjorde, at alle elever lærte at strikke i løbet af dagen, fortæller lærer Marie Louise Bille Karbo.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top