Stadions dramatikere slog til igen
I en ny medrivende håndboldkamp spillede IF Stadion atter uafgjort

Håndboldspillerne fra IF Stadion har sans for drama. I søndags spillede klubben for fjerde gang i denne sæson uafgjort. Denne gang 25-25 hjemme i Bellahøj Hallen mod Team Sydhavsøernes andethold. Fem andre af Stadions øvrige 12 kampe er endt med sejr med blot et enkelt mål til en af siderne – tre af disse fem kampe har Stadion vundet.

Hjemmeholdet må sidde tlbage med en følelse af, at man burde have vundet kampen i søndags. Blot 10 sekunder før bragte Krisstoffer Leth Stadion foran 25-24, men i allersidste sekund fik lollikkerne tilkendt et straffekast, som det ikke lykkedes en ellers velspillende Henrik Schlichter at klare.

Kampen var meget jævnbyrdig, men da Stadion i en undertal gik fra 22-22 til 24-22 med blot to og et halvt minut igen på to flotte mål af Mihau Jensen og Danny Reinholdt, så burde sejren være kørt hjem. Men gæsterne kæmpede bravt.

I øvrigt kneb det for tilskuerne at følge med, fordi haluret manglede fem minutter. Så da uret viste 25.00, lød slutsignalet samtidig med, at Sydhavsøerne fik tilkendt straffekast.

På grund af vinterferie spiller Stadion først næste kamp 28. februar på udebane mod Øresund Håndbold i Humlebæk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top