Sejrsstime afbrudt
Brønshøjs basketdamer tabte til Falcon

Efter en længere sejrsrække tabte Brønshøjs Baskets damer til Falcon i 1. division øst. Frederiksberg-holdet var hele tiden et mulehår foran hjemme i Bülowsvejhallen, og særligt i 2. periode lagde Falcon fundamentet til sejren, da de gik fra 22-20 til 37-26. Falcons endelige sejr blev på 73-63.

– Vores hold består af en række erfarne kvinder. Mange af dem har både job og familie, så det passer dem glimrende med den træningsmængde, som de kan nøjes med i 1. division. I dameligaen skal man træne 3-4 gange om ugen for at kunne klare sig, ligesom der er en stribe krav med hensyn til belysning og halfaciliteter, som vi ville have svært ved at opfylde i Grøndal Multicenter, siger Anders Hejgaard, formand for Brønshøj Basket.

Christina Kongsrud - med ryggen til i hvid T-shirt - vrikkede om på højre ankel og måtte udgå. I baggrunden Brønshøj Baskets litauiske coach Eimantas Miknevicius i arbejde med sin taktiktavle. Foto: Jan Løfberg.

Christina Kongsrud – med ryggen til i hvid T-shirt – vrikkede om på højre ankel og måtte udgå. I baggrunden Brønshøj Baskets litauiske coach Eimantas Miknevicius i arbejde med sin taktiktavle. Foto: Jan Løfberg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top