Psykiatrisk afdeling rives ned
Bygning 13 på Bispebjerg Hospital, der tidligere husede psykiatriske afdelinger, skal rives ned

Bygning 13 på Bispebjerg Hospital, der tidligere husede psykiatriske afdelinger, skal rives ned for at gøre plads til det nye hospitalsbyggeri. Nedrivningen af bygningen startede i maj 2015 og forventes færdig i foråret 2016. Murstenene fra bygningen skal genbruges til en udvidelse af Katrinedal Skole i Vanløse.
Bygningen har siden 1938 og indtil slutningen af 2014 huset afdelinger under Psykiatrisk Center København. Nedrivningen er en del af projektet Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, der varer indtil 2025 og omfatter både nybyggeri, nedrivning og renovering af eksisterende bygninger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top