Plads til hjertestarter?
Brønshøj-Husum Lokaludvalg har indkøbt en række hjertestartere, der hænger rundt omkring i bydelen

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har indkøbt en række hjertestartere, der hænger rundt omkring i bydelen. Baggrunden er, at der i Brønshøj-Husum er markant færre hjertestartere end i mange andre københavnske bydele. Lokaludvalgets sekretariat har p.t. to hjertestartere stående og søger derfor samarbejdspartnere i bydelen. Modtageren af hjertestarteren skal stå for montage, registrering af hjertestarteren på www.hjertestarter.dk, så den bliver synlig for borgerne og vagtcentraler samt stå for drift og udskiftning af batterier i hjertestarteren. Batterierne skal skiftes hvert femte år eller efter brug.

Interesserede kan henvende sig til Lokaludvalgets sekretariat på tlf. 38811049.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top