Ønsker revurdering af nedlagte stoppesteder
På baggrund af en række henvendelser fra lokale borgere besluttede Brønshøj-Husum Lokaludvalg på sit møde i sidste uge at anmode overborgmester Frank Jensen og Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell om, at der sker en revurdering af beslutningen om at nedlægge busstoppestederne på Frederikssundsvej ved Degnemose Allé/Bavnevangen (bus 5A).

På baggrund af en række henvendelser fra lokale borgere besluttede Brønshøj-Husum Lokaludvalg på sit møde i sidste uge at anmode overborgmester Frank Jensen og Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell om, at der sker en revurdering af beslutningen om at nedlægge busstoppestederne på Frederikssundsvej ved Degnemose Allé/Bavnevangen (bus 5A).

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har modtaget en række henvendelser fra lokale borgere, der stærkt beklager nedlæggelsen af stoppestederne. Nedlæggelsen betyder, at der skønnes at være urimeligt langt mellem stoppestederne på Frederikssundsvej på strækningen mellem Brønshøj Torv og Bellahøj Kirke. Der peges bl.a. på, at der i umiddelbar nærhed af de nedlagte stoppesteder ligger plejehjem og lægeklinikker samt to supermarkeder, samt at relativt mange borgere med bopæl i nærheden er ældre. Endvidere I betragtninger en el ældre borgere utrygge ved at benytte stoppestedet ved Hyrdevangen om aftenen. Da bus 5A også er til lokal transport i bydelen, mens bus 350S primært er til borgere, der rejser gennem bydelen, anmoder Lokaludvalget om, at der foretages en revurdering af nedlæggelsen af stoppestederne for bus 5A med henblik på at disse genetableres.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top