Møde i Lokaludvalget
Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder sit næste ordinære møde torsdag den 25. februar, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken i Kobbelvænget

Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder sit næste ordinære møde torsdag den 25. februar, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken i Kobbelvænget. På mødet skal Lokaludvalget behandle ikke mindre end 11 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter, herunder blandt andet koncerter, juletræ på Brønshøj Torv og aktiviteter i foreningen Socialt Fællesskab af 2008. Til mødet er inviteret formanden for boligforeningen Bellahøj I+II, John Steen Johansen, samt Jette Krøyer, der er koordinator for det kommunale projekt “Sammen om Bellahøj”, der skal understøtte et samarbejde på Bellahøj på tværs af boligforeninger, kommunens tilbud til de lokale borgere, politiet, SSP og lokale foreninger. Lokaludvalget ønsker at få en redegørelse for status vedr. forholdene på Bellahøj. Mødet indledes traditionen tro med “Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller spørgsmål til Lokaludvalget. Mødet er offentligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top