Mod Roskilde i semifinale
CPH Bordtennis skal møde Roskilde i kampen om at komme i DM-finalen

De seneste tre år har CPH Bordtennis tabte DMa-finalen til Roskilde. Det kommer ikke til at ske i år. Efter afslutningen på grundspillet blev Roskilde nr. 2 og CPH Bordtennis nr. 3, og de skal nu mødes i den ene semifinale, mens grundspillets vinder OB møder Virum i den anden.

Første semifinale er sat til onsdag 9. marts kl. 19, hvor CPH Bordtennis skal møde Roskilde i Grøndal Multicenter. Returkampen spilles 23. marts i Roskilde – og skulle holdene hver have vundet en kamp, så skal den 3. og afgørende semifinale spilles i Roskilde 30. marts.

Ifølge bordtennisunionens hjemmeside så var Kasper Sternberg Sjelle fra CPH Bordtennis med 25 sejre i 28 kampe grundspillets mest vindende spiller. Næstbedste CPH-spiller var Christian Kongsgaard med 14 sejre i 22 kampe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top