Mere end 1.000 underskrifter
Lis Andersen fra Pilevangen har taget initiativ til en underskriftsindsamling i protest

Lis Andersen fra Pilevangen har taget initiativ til en underskriftsindsamling i protest mod at stoppestederne på Frederikssundsvej ved Degnemose Allé og Bavnevangen nedlægges.

Hun har blandt andet lagt lister i de nærliggende butikker.

– Det er gået over al forventning, fortæller Lis Andersen. Lige nu (mandag morgen) sidder jeg med 1.015 underskrifter fra borgere, der protesterer mod nedlæggelsen af stoppestederne, og jeg ved at andre også samler underskrifter.

Tirsdag tager jeg ind på Københavns Rådhus for at aflevere de mange underskrifter, fortsætter Lis Andersen, og tilføjer at det især er mange unge og ældre, der har skrevet under på protesten, samt at hun har mødt mange borgere, som er rasende over nedlæggelsen af stoppestederne, og troede at der kun var tale om en midlertidig foranstaltning, mens det omfattende anlægsarbejde finder sted på Frederikssundsvej.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top