Lange udsigter for toilet i Husum Bypark
I forbindelse med vedtagelsen af Københavns Kommunes budget for 2016 blev der afsat penge til to nye ubemandede toiletter

I forbindelse med vedtagelsen af Københavns Kommunes budget for 2016 blev der afsat penge til to nye ubemandede toiletter, der forventes opført i BaNannapark på Nørrebro samt på Bodenhoffs Plads på Christianshavn. Samtidig med at der skal træffes politisk beslutning om placeringen af de to toiletter, præsenteres teknik- og miljøudvalget over en prioriteret liste over mulige placeringer af nye toiletter med 10 mulige lokaliteter. På listen er dog overraskende ikke opført Husum Bypark, hvor Brønshøj-Husum Lokaludvalg sidste år pegede på, at der er behov for et offentligt tilgængeligt toilet. Et samlet forslag til toiletplan forventes at blive fremlagt til foråret, oplyser forvaltningen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top