Knivstikkeri i bus 5A på Husum Torv
En 41-årig buschauffør på arbejde blev stukket i brystet med en kniv natten til tirsdag i sidste uge,

En 41-årig buschauffør på arbejde blev stukket i brystet med en kniv natten til tirsdag i sidste uge, da han tilsyneladende ville vække en sovende passager. Offeret fik perforeret den ene lunge og sin lever og måtte gennem flere operationer.
En 54-årig mand er blevet sigtet for drabsforsøg, da han efter politiets skøn havde til hensigt at dræbe buschaufføren. Da den sigtede skulle fremstilles for en dommer viste det sig, at hans psykiske tilstand gjorde, at han ikke var i stand til at deltage i retsmødet, og han blev derfor ført ud af retten. Dommeren besluttede at den 54-årige skulle fængsles i foreløbig fire uger og indlægges på en psykiatrisk afdeling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top