Fra Brønshøj til Hollywood
Hollywood-03-05-16.jpg
Liv Hansen har ikke boet i Danmark siden hun var 18 år. Hun har derimod opholdt sig i USA, Canada og England for at forfølge drømmen som skuespiller

Hun startede med at være udvekslingsstudent som 15 årig, og kom aldrig rigtig tilbage til Danmark igen. Hun nåede lige hjem for at runde af på Bellahøj Skole, inden hun tog afsted igen.

-Jeg har altid været glad for at rejse, og har aldrig kunnet stoppe med det, fortæller Liv Hansen, der lige har været en smut hjemme i Brønshøj for at besøge sin familie inden hun igen drager afsted – denne gang til England, hvor hun skal til casting på en ny tv-serie.

-Jeg elsker at være hjemme. Jeg kan virkelig mærke, hvor godt her er. Danskerne er, som de altid har været, åbne og hjælpesomme. Jeg oplever på ingen måde den negativitet, som man taler om. Danskerne er bare dejlige og meget inspirerende, fortæller Liv med et stort smil.

Jeg kan flytte på ingen tid

De mange år i udlandet og uddannelse som skuespiller på Lee Strasberg har også sat sit præg på sproget – den dansk-amerikanske accent fornægter sig ikke.

-I USA tror de, jeg er amerikanere. De samme gør sig gældende i England. De ved ikke, jeg er dansk, siger Liv, der altid har været god til sprog.

Egentlig er Liv Hansen døbt Signe Oliva Krarup. Men det navn var for svært at udtale for engelsktalende, så derfor tog hun i stedet sin mors pigenavn.

De mange rejser mellem Los Angeles, London og Vancouver får Liv til at føle, at hun står med et ben i hver lejr. Men hun føler mig ikke rodløs.

-Jeg deler en lejlighed i L.A med nogle andre. Det er ret almindeligt. Og så bor jeg så simpelt, at jeg hurtigt kan flytte. Det er ret nødvendigt i min verden, for der må man flytte efter opgaverne, indrømmer Liv, der ofte er i London for at gå til casting og medvirke i film.

Film i Danmark

-Jeg er så heldig, at jeg kan leve af mit arbejde som skuespiller og fotograf. Mange i min branche er “between jobs” dvs. at de enten arbejder i service-branchen, fortæller Liv, der endnu ikke er begyndt at tænke på familieliv.

-Jeg er alene lige nu og tager tingene som de kommer. Jeg elsker mit arbejde for meget og drømmer stadigvæk om at få det store gennembrud, fortæller Liv, der både har spillet sammen med stjerner som Samuel L. Jackson, Kiera Knightly og Stellan Skarsgaard. Lige nu er hun aktuel i The Legend Of Tarzan, hvor hendes landsmand Casper Crump har en stor rolle.

-Jeg kunne dag godt tænke mig, at lave film i Danmark på et tidspunkt. Mit første skuespillerjob var jo også i Danmark, hvor jeg spillede med i serien “Bryggeren”, fortæller Liv, der elsker at være hjemme i Brønshøj hos familien og den ene veninde, hun har fra skoletiden.

-Men på sigt drømmer jeg om, at jeg kan have base i både USA og England. Det skal lykkes og jeg har givet mig selv en tidsfrist på to år, fastslår Liv.

Yndlingsfilm: What´s Eating Gilbert Grape

Yndlingsskuespiller: Helena Bonham Carter

Livret: Lasagne

Hvis jeg ikke var skuespiller:

Så arbejdede jeg I lufthavnen

Interesser: Dans og fotografi

Drøm: At få et gennembrud. Og så har jeg altid drømt om, at være med i en western

Familien: Min mor i Brønshøj og min bror i London. Min far døde, da jeg var lille

 

Film og serier som Liv Hansen har medvirket i siden 2012

Serierne Supernatual, Artic Air, Police Cops, Cracked

og filmene, City of Tiny Lights, The Legend of Tarxan og senest Duke of Walkden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top