Festlig og farverig fastelavn
Fastelavn-BR.Torv-13-06-16.jpg
Foto: Kaj Bonne
Flere hundrede deltog ved den traditionsrige tøndeslagning

Der var rig mulighed for at få luftet fastelavnskostumerne i bydelen i weekenden. Både på Brønshøj Torv, Husum Bypark og i Pilegården var der inviteret til fastelavn med fastelavnsboller og kakao og selvfølgelig en krone til kattekongen og kattedronningen. Børn og voksne havde igen været kreative og fantasifulde med udklædningen, og man kunne både møde et omvandrende popcornsbæger, en isvaffel, diverse ninjaer og prinsesser, LEGO-figurer og en masse andre sjove påfund.

På Brønshøj Torv var det Bellahøj 21st Barking der stod for arrangementet og Kirstens Konditori havde sørget for fastelavnsboller. I Husum Parken var det Husum Byparks Venner der havde inviteret mens Føtex havde leveret det søde. Lokaludvalget havde støttet begge arrangementer.

Foto: Kaj Bonne – http://bha.fotokajbonne.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top