Ferien kan bruges i MultiCentret
Grøndal-Multicenter.jpg
Grøndal MultiCenters indgang fra Hvidkildevej syner ikke af meget, men inden for er der mange muligheder for at dyrke sport og fritid. Foto: Jan Løfberg.
Kun fantasien sætter begrænsninger for muligheder i Grøndal MultiCenter

Vil du dyrke sport i vinterferien? I så fald byder Grøndal MultiCenter på utrolig mange muligheder. Du kan gå på opdagelse i centret en af feriedagene. Mød op og gå fra lokale til lokale. Husk på at mange af sportsgrenene også holder til i lokaler på 1. sal.

Er du til boldsport? Så kan du spille badminton, basketball, bordtennis, floorball, fodbold eller håndbold.

Er du til bevægelse eller alternative idrætsgrene? Så har du mulighed for at dyrke billard, boksning, bowling, brydning, bueskydning, dans, fægtning, gymnastik, judo, karate, kegler, kickboxing, minigolf, styrkeløft eller trampolin.

Også handicappede kan komme til i Grøndal MultiCenter, hvor de kan dyrke badminton, billard, bowling, bueskydning eller fodbold. Der er også mange hold udelukkende for ældre.

Organiseret og uorganiseret idræt

Flere end 50 organiserede idrætsforeninger holder til i centret. Her skal du være medlem for at kunne deltage. Alle klubber er meget imødekommende, når interesserede dukker op uanmeldt, og de fleste klubber giver dig mulighed for at prøve uden betaling. Men den uorganiserede idræt har også fortræffelige vilkår i det store center. Her kan du gennem Grøndal MultiCenter både leje udstyr og baner. Du kan spille badminton, squash, futsal, håndbold, basketball, volleyball, floating, legeland, minigolf eller dyrke fitness, bordtennis, simbikes eller padeltennis.

Gå på opdagelse i Grøndal MultiCenter. Det kan jo være, at du i fremtiden kommer til at dyrke en sportsgren, som du aldrig havde troet muligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top