Ensomhed findes også i Brønshøj-Husum
Borgernes skattepenge skal forvaltes forsvarligt. Hvad dette betyder, vil man blandt andet kunne opleve, hvis man deltager i lokaludvalgsmøderne i Brønshøj-Husum, hvor repræsentanter fra de politiske partier og foreninger hver måned mødes for at diskutere bevillinger af kommunens midler til projekter i lokalområdet

Borgernes skattepenge skal forvaltes forsvarligt. Hvad dette betyder, vil man blandt andet kunne opleve, hvis man deltager i lokaludvalgsmøderne i Brønshøj-Husum, hvor repræsentanter fra de politiske partier og foreninger hver måned mødes for at diskutere bevillinger af kommunens midler til projekter i lokalområdet.

I de 4 måneder jeg har været Liberal Alliances repræsentant har jeg stemt nej til alt lige fra tilskud til at købe en ladcykel til et 6-ugers kursus for børn i, at spille på klassiske musikinstrumenter. Jeg har intet imod ladcykler eller klassisk musik. Jeg kan bare ikke forstå, hvordan man kan bruge penge på den slags projekter når vi ikke engang formår at tage hånd om at hjælpe dem, som har allermest brug for en hånd. Det være sig de hjemløse, som må sove på gaden i bidende kulde eller de psykisk syge, der ikke kan få den rette behandling fordi deres råb om hjælp drukner i bureaukrati og kassetænkning.

Men af og til kommer der også gode tiltag. Jeg er f.eks. meget glad for, at det lokale Social- og sundhedsudvalg har valgt at tage hul på et meget tabubelagt emne når de åbner dørene for et gratis og åbent borgermøde den 4. februar kl. 17 – 19 i Pilegården på Brønshøjvej 17. Her sættes fokus på ensomhed, som er én af de problemstillinger, der i den grad mangler at blive taget hånd om.

For ensomhed er ødelæggende, og det kan være livsfarligt at blive ladt helt alene. Derfor er det nødvendigt at vi bryder tabuet, der gør det vanskeligt for dem der føler sig alene, at dele deres erfaringer med andre. Samtidigt er det også nødvendigt at identificere, hvordan vi bedre kan sætte ind med en kvalificeret og professionel indsats. Det er initiativer som disse, jeg håber vi kommer til at gennemføre mange flere af i lokaludvalget i fremtiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top