Det er uvirkeligt
Grand-prix.jpg
Søren Bregendahl, Johannes Nymark og Martin Skriver har stadigvæk ikke fattet, at det nu er dem, der skal repræsentere Danmark ved Det Internationale Melodi Grand Prix i Stockholm. Foto: DR/Agnete Schlichtkrull
Lighthouse X, bestående af Søren Bregendahl, Martin Skriver og Johannes Nymark, vandt i lørdags Dansk Melodi Grand Prix med sangen ’Soldiers of Love’

Johannes Nymark er en af bydelens kendte stjerner. Han er partner med danser og sanger Silas Holst, og det er som oftest Silas Holst, der er i søgelyset. Men i weekenden var det altså gemalen, der kunne rende afsted med Grand Prix trofæet, æren og ikke mindst det at skulle repræsentere Danmark ved dette års Internatioale Melodi Grand Prix den 10-14 maj i Stockholm.

-Det var sådan en ud af kroppen oplevelse. det var som om, at alt gik i stå en halv times tid. Jeg havde virkelig ikke troet på det. Det var meget overraskende, siger Johannes Nymark til BT.

Poptrioen havde ellers ikke set sejren komme.

-Efter vi havde set numrene live, så havde jeg Anja Nissen som favorit. Hun var vildt god. Sang fænomenalt, og jeg blev i rigtigt godt humør af sangen, siger Johannes Nymark, der bliver bakket op af Martin Skriver og Søren Bregendahl.

Johannes Nymark og Silas Holst bor i deres regnbuefamilie – bestående af deres et-årige datter Maggie My og hendes mor Louise Mahnkopf. De købte tilbage i 2014 danselærer Britt Bendixsens gamle villa i Husum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top