Dejligt med liv i villahaverne
I sidste uge skrev Antonie Lauritzen om høns i villahaver og at ikke alle er begejstrede for hønsehold i villahaver.

I sidste uge skrev Antonie Lauritzen om høns i villahaver og at ikke alle er begejstrede for hønsehold i villahaver. Nu kender jeg jo ikke til hønseholdet hos hans nabo, men hos os, har de et hønsehus. Herinde har de deres hønsefoder, hvorved der ingen såkaldt odeur kommer udendørs (…spørger I mig, lugter hønsefoder af ingenting). Vi har haft hønsehold i over 4 år nu og med stor succes. Vi giver hønsene vores middagsrester og hønsefoder – de giver os hvert et æg om dagen. Ren win-win. Hvad angår naboer, har vi kun fået positive tilbagemeldinger. Den ene nabo elsker at kigge ned på hønsene, når de går frit, da det giver ekstra liv i haven. En anden nabo tilbyder løbende at passe hønsene, hvis vi ikke er hjemme og en tredie overvejer selv at anskaffe sig høns. Hvad angår rotter og mår, ja så har ingen været forbi hos os – måske fordi vi har dør i hønsehuset, så adgangen til hønsene og deres foder er lukket af. Jeg kan kun anbefale alle – hvis de har mulighed for det og lyst – at få høns i haven. Glæder mig til sommer for græsplænen har fået den bedste gødning, man kan ønske sig, og samtlige æg fra dræbersnegle er med garanti væk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top