De unge er også til håndbold
De-unge-er-også-til-håndbold.jpg
Den gamle, hæderkronede håndboldklub IF Stadion har fået en del nye ungdomsmedlemmer på det seneste. Foto: Privat.
IF Stadion fik ti nye ungdomsmedlemmer under sit Totalhåndboldstævne

Håndbold, fællesspisning og visning af Danmarks herrelandsholds første EM-kamp i Polen. Det var ingredienserne, da IF Stadion for nylig arrangerede Totalhåndbold-stævne.

Håndboldklubben samarbejder med både Husum Skole og Korsager Skole om håndbold i idrætsundervisningen, så det var naturligt for klubben at invitere elever – og også forældre – til Totalhåndbold-stævne. Der blev sørget for præmier til de deltagende elever, og klubbens seniorer stod parat til at hjælpe enhver. Netop opbakningen fra klubbens medlemmer til denne helt særlige aktivitet har stor betydning for, om ungdomsprojektet kan holde sig bæredygtigt ud i fremtiden.

Succesrigt var fællesspisningen, hvor gamle og nye håndboldspillere kunne udveksle erfaringer. Da EM-kampen sluttede den lange aften meldte ti nye spillere sig ind i den over 100 år gamle håndboldklub. De nye spillere er nu med til træningen hver onsdag eftermiddag i Energicenter Voldparken.

– Vi håber, at vi kan gentage succesen igen til sommer, hvor både herre- og damelandsholdet forhåbentligvis skal af sted til OL,” fortæller Mathias Hjort, ungdomsformand i IF Stadion.

– Vi kan mærke, at der er stor interesse for klublivet også fra forældrene, som også kommer til træningerne. Det er dejligt at få en snak med dem på sidelinjen,” lyder det fra ungdomsformanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top