De fik penge fra Lokaludvalget
I mødet i januar uddelte Lokaludvalget igen penge til lokale aktiviteter i bydelen. Næste ansøgningsfrist er den 17. februar

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har fået en kommunal pulje på i omkring 1,6 mio. kr. til bydelsrelaterede dialogskabende og netværksdannende aktiviteter. Lokaludvalget har afsat næsten 900.000 kr. til eksterne ansøgere og på sit sidste møde blev der bevilget tilskud til lokale aktiviteter således:
• ”En sommerdag på Bellahøj” havde søgt 70.000 kr. i støtte til for fjerde gang at afholde koncert og litteraturoplæsning på og omkring Bellahøj Friluftsscene. Lokaludvalget bevilgede 40.000 kr. i støtte. Begrundelsen for ikke at give den fulde støtte er en økonomisk prioritering af puljemidlerne samt at budgettet vurderes at være relativt højt i forhold til det foreliggende program.
• Foreningen Musichouse Brønshøj ønsker at afholde 16 koncerter i løbet af året i Kulturhuset Pilegården. Målgruppen er voksne, og der var søgt om støtte på 39.000 kr., hvilket blev bevilget.
• ”Foreningen Husum Byparks Venner” fik 8.000 kr. til afholdelse af fastelavnsfest i Husum Bypark. Lokaludvalget har tidligere bevilget økonomisk støtte til fastelavnsfesten på Brønshøj Torv.
• ”Kulturen rundt” er titlen på to gratis teaterforestillinger og en koncert, som Brønshøj Bibliotek vil afholde i august i samarbejde med bl.a. to børnehaver. Der var søgt 20.000 kr. til projektet, hvilket blev bevilget.
På sit møde i februar skal Lokaludvalget behandle ikke mindre end 11 ansøgninger om økonomisk støtte. Næste ansøgningsfrist er den 17. februar med behandling i Lokaludvalget den 17. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top