Bøderegn
Mange håndværksvirksomheder lider under Københavns Kommunes bøderegn

København er en storby med mange biler og trængsel – det giver især problemer for den “nødvendige” erhvervstrafik, dvs. håndværkere der skal ud til kunder, og butikker som skal have leveret varer m.v. Politikerne må tage på sig, at sikre gode forhold for alle trafikanter – også når det gælder mulighederne for at parkere bilen. Mange af Haandværkerforeningens medlemmer oplever at få parkeringsbøder, fordi de ikke kan finde parkeringspladser i byen. Fx får Glarmestre Snoer og Sønner i Nordvest bøder for ca. 15.000 kr. om året. Det er ikke fordi de ikke betaler for at parkere, det vil de gerne, men simpelthen fordi de ikke kan finde en parkeringsplads, og derfor er tvunget til at parkere ulovligt. I forhold til parkering er et af de største problemer nemlig manglen på parkeringspladser. Håndværkere, der skal have materialer og tungt værktøj med ud til kunderne, skal kunne parkere i nærheden af kunden. Mange af vores medlemmer oplever, at det er meget svært at finde parkeringspladser i København. Haandværkerforeningen opfordrer Københavns Kommune til at føre en håndværkervenlig trafikpolitik. I forhold til parkering kunne det fx betyde en lempelse af 10-meterreglen, sådan at servicebiler kan parkere inden for 10-meter grænsen på gadehjørner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top