Bilfri søndag – måske
Københavns Borgerrepræsentation besluttede i oktober sidste år, at gennemføre en bilfri søndag i København

Københavns Borgerrepræsentation besluttede i oktober sidste år, at gennemføre en bilfri søndag i København i slutningen af september i år, og teknik- og miljøudvalget behandlede i går mandag en indstilling fra forvaltningen om at den bilfri dag lægges den 18. september. Samme dag afholdes løbet “Copenhagen Half Marathon”, og det foreslås at udvalgte strækninger spærres for biltrafik fra kl. 6 til kl. 20. Et central bilfrit område foreslås at være H.C. Andersens Boulevard men også andre bydele foreslås inddraget i samarbejde med politiet og afhængig af konkrete aktiviteter i bydelene. I Brønshøj-Husum peges på muligheden for at gøre den nordlige del af Husumvej ved Husum Bypark til et bilfrit område.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top