Bevar stoppestederne
Vi er mange, der savner stoppestederne på Frederikssundsvej ved Bavnevangen/Degnemose Allé

Vi er mange, der savner stoppestederne på Frederikssundsvej ved Bavnevangen/Degnemose Allé. Når man så læser, hvordan de har fået den geniale idé i kommunen at passagererne på bus 5A og 350 S kommer hurtigere frem til de mange boligkvarterer, mens os der bor her har fået mindst 12 minutter længere og det er langt, hvis man er dårligt gående, enten man er lille eller ældre.

I øvrigt har vi altid kunnet skifte til bus 350S, hvis vi skulle hurtigt frem.

Der er høje boligblokke ved begge de nedlagte stoppesteder og et plejehjem. Nu udvider Brønshøj Bibliotek og det er tungt at bære bøger så langt. Skal du besøge eller have besøg af dine gamle forældre, må mange sige fra, det gælder også hospitalsbesøg. Jeg synes politikerne skulle tage sine bedsteforældre og små børn herud en dag i rigtigt møgvejr og så gå op til Brønshøj Torv fra de nævnte stoppesteder.

 

1 kommentar om “Bevar stoppestederne”

  1. Hanne Pedersen siger:

    Jeg er helt enig med Lis andersen og ved også med sikkerhed, at nu opgiver min far på 88 at besøge min familie. Jeg fatter ikke, at lige præcis Brønshøj, som heller ikke har Metro skal have nedlagt busstopsteder og så af alle steder et sted, hvor der bor en del ældre udover plejehjemmet. Hertil kommer, at det om natten ikke er specielt trygt at gå forbi den mørklagte park, hvis man står af ved Hyrdevangen. Så man så tage bussen til Brønshøj Torv, hvis man føler sig utryg. Superbrugsen vil givet , med disse busstopændringer, få en del flere kunder, hvorimod os beboere, Døgnnetto, Aldi og måske det nye lægehus står som de store tabere.
    Hanne Pedersen
    Tjørnevangen 17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top