2700Bydelsportal har fået nyt liv
Efter en længere periode med tekniske problemer, har sekretariatet for Brønshøj-Husum Lokaludvalg nu pustet nyt liv i www.2700Bydelsportal.dk

Efter en længere periode med tekniske problemer, har sekretariatet for Brønshøj-Husum Lokaludvalg nu pustet nyt liv i www.2700Bydelsportal.dk, der er en hjemmeside, som skaber overblik over foreninger, netværk og institutioner i bydelen. Siden er et gratis tilbud, hvor alle kan få et godt, hurtigt og let overblik over, hvilke foreninger der er i bydelen og hvad de tilbyder.

På 2700 Bydelsportal kan foreninger/institutioner oprette en profil, og Lokaludvalget opfordrer alle foreninger og institutioner i bydelen til at oprette en profil på siden.

Hjemmesiden er blevet pænere, mere brugervenlig og kan også anvendes på mobile enheder. Sekretariatet arbejder p.t. på at få opdateret alle oplysninger og få flere foreninger ind på siden Alle opfordres til at tjekke om ens egen forening er rigtigt oprettet med korrekte oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top