15-årig udtaget til Rio
15-årig-til-Rio.jpg
Bordtennisspilleren Sophie Walløe skal til Rio de Janeiro og spille med i de Paralympiske Lege. Foto: Privat.
Bordtennisspilleren Sophie Walløe skal til de Paralympiske Lege i Brasilien

Sophie Walløe fra CPH Bordtennis er særdeles talentfuld, selv om hun er født med hofteproblemer. Og nu kan hun se frem til sin hidtil største sportsoplevelse. Til september skal hun repræsentere Danmark ved de Paralympiske Lege i Rio de Janeiro. Sophie er blot 15 år, men dog gammel nok til at spille på seniorplan i handicapregi.

I efteråret opnåede Sophie Walløe sølv ved Para-EM, så det var forventet, at Dansk Handicap Idræts-Forbund ville udtage hende til handicaplegene, der afvikles umiddelbart efter De Olympiske Lege. Ved EM blev Sophie kun stoppet af polakken Natalia Partyka, der er nr. 61 på den seneste verdensrangliste og har deltaget ved de to foregående OL.

Sophie Walløe blev færdig med 9. klasse sidste år, og i øjeblikket holder hun et sabbatår fra skolen. I stedet udvikler hun både sine bordtennis- og sprogfærdigheder i Linz i Østrig, hvor hun bor og træner i den stærke lokale klub.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top