Udvidelse og renovering af Brønshøj Bibliotek er gået i gang
Siden Brønshøj Bibliotek i 1930-erne flyttede fra Rytterskolen har der med jævne mellemrum været udvidelser af biblioteket på Brønshøj Torv. Dette fortsætter med ny indgang i stueplan, Borgerservice, nye mødelokaler og en generel istandsættelse

Brønshøj Bibliotek har overtaget de lokaler, som tidligere husede tøjbutikken Marie D’issy. Udvidelsen betyder, at biblioteket får nyt indgangsområde der indrettes med bl.a. tidsskrifter og aviser i stueplan mod Krabbeholmvej, og der vil samtidig blive installeret en elevator i bygningen, som gør det lettere at komme til bibliotekets lokale på 1. sal, hvor også Borgerservice vil blive placeret. Samtidig er bibliotekets lokaler nedslidte og trænger til at blive generelt renoveret, en renovering som blandt andet betyder nye toiletforhold samt et nye lokaler til afholdelse af arrangementer og møder.
Den nuværende indgang til biblioteket ved SuperBrugsen vil blive forbeholdt personalet
Ombygningen er startet og forventes at være færdig inden sommerferien. – Vi vil gøre alt for at holde biblioteket åbent i ombygningsperioden, men hold øje med åbningstiderne, de kan ændre sig i takt med at byggeriet skrider frem. Til gengæld kan man glæde sig til en stærkt udvidet selvbetjent åbningstid, når ombygningen står færdig, fortæller lederen af Bibliotekerne i Brønshøj og Husum, Rasmus Elleby Engell-Kofoed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top