Svømmeturen bliver billigere
bellahøj-svømmestadion.jpg
Foto: Pressefoto
Der er godt nyt til alle svømmeglade københavnere

Fra 1. februar halveres prisen for en dukkert til en flad tyver i alle svømmehaller fra de åbner og til klokken 15 på alle hverdage.

Det er den såkaldte Grøn Tid fra 9 til 15, der udvides i morgentimerne, så de nye priser kommer især morgensvømmerne til gode. Hidtil har det kostet 40 kr. at kaste sig i bassinet før kl. 9.

“Der er rigtig mange københavnere, der nyder en svømmetur fra morgenstunden, ikke mindst byens mange pensionister, så jeg er godt tilfreds med, at vi nu gør det endnu mere attraktivt at starte dagen med lidt opkvikkende motion,” siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).

De enkelte svømmehaller har varierende åbningstider, men i flere haller kan der nu svømmes for en 20’er allerede fra klokken 6 eller 6.30. De daglige åbningstider findes nemmest på www.teambade.dk.

I Bellahøj Svømmestadion er der fra 1. februar Grøn Tid fra klokken 8 til 15 på alle hverdage. Tingbjerg Svømmehal er lukket indtil august på grund af renovering.

Det er også muligt at købe årskort til Grøn Tid med rabat. Der er desuden ekstra rabat for pensionister og studerende på disse årskort.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top