Stoppested bevares
Oprindeligt var det planen, at stoppestedet for buslinje 5A på Frederikssundsvej ved Kobbelvænget skulle nedlægges, men allerede tilbage i 2014 besluttede politikerne, at dette stoppested alligevel skal bevares. Denne væsentlige detalje var overset i sidste uges beskrivelse af sagen i avisen. Til gengæld blev der ikke ændret i beslutningen om at nedlægge stoppestedet på Frederikssundsvej […]

Oprindeligt var det planen, at stoppestedet for buslinje 5A på Frederikssundsvej ved Kobbelvænget skulle nedlægges, men allerede tilbage i 2014 besluttede politikerne, at dette stoppested alligevel skal bevares.
Denne væsentlige detalje var overset i sidste uges beskrivelse af sagen i avisen.
Til gengæld blev der ikke ændret i beslutningen om at nedlægge stoppestedet på Frederikssundsvej ved Degnemose Allé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top