Skrivebordssejr til CPH Bordtennis
Fik tilkendt en 5-0 sejr over B 75, der brugte ulovlig spiller

– Endnu er det ikke til at vide, om det får nogen særlig betydning, at vi har fået tilkendt en 5-0-sejr over B 75, fordi deres franske spiller Ibrahima Diaw også har spillet i den portugisiske liga, fortæller Sune Bjørn Larsen fra CPH Bordtennis, der oven i købte selv mødte den franske stjerne og tabte i fire sæt. Kampen i Stigadivisionen den 13. december mellem CPH og B 75 fra Hirtshals sluttede oprindelig 4-4, så ved at få en skrivebordssejr på 5-0 optjener CPH et ekstra matchpoint.

Som tidligere skrevet er CPH Bordtennis’ herrer klar til medaljeslutspillet. Hvem CPH skal møde afgøres først den 21. februar, hvor de sidste kampe i grundspillet spilles. Lige nu ser det ud til, at CPH skal møde Roskilde i semifinalerne 6. og 13. marts. Der spilles bedst af tre kampe – en eventuel tredje kamp spilles 30. marts.

Tre sejre til kvinderne

Det går også godt for kvinderne i CPH Bordtennis. Efter weekendens fire kampe indtager CPH fjerdepladsen i elitedivisionen. Netop fjerdepladsen giver adgang til kampen om DM-medaljer. CPHs kvinder kan allerede i deres næste kamp den 5. marts kvalificere sig, hvis de slår Virum, der er placeret på femtepladsen og er ni point efter CPH.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top