Nytårsbrev fra formanden for Handels-og erhvervsforeningen
Handelsforening-18-17.jpg
HBH´S nye formand Ilja Maria Søndergaard ønsker godt nytår. Foto: Kaj Bonne
Året 2015 er netop sluttet og et nyt, spændende år er begyndt

Jeg håber, at I alle havde en god julehandel selvom det omfattende vejarbejde i bydelen har gjort det meget vanskeligt for vores kunder at parkere hos os, ja endda vanskeligt at færdes i bydelen.

Dette ser kun ud til at blive endnu vanskeligere, hvis man beslutter at anlægge en letbane gennem Brønshøj. I bestyrelsen frygter vi, at vi bliver en ’gennemgangs bydel’ uden mulighed for lokal handel. Dette emne vil helt sikkert også optage os i 2016.

Når et år er gået, er det naturligt, at man ser tilbage på det og gør status.

HBH fik ny formand. Efter mange års ildhu og entusiasme valgte Ulla Bille at stoppe og jeg fik æren af at efterfølge hende. Der ligger mange, mange arbejdstimer i denne opgave.

Året 2015 for HBH

HBH støttede op om Moseløbet 2700. Vi pakkede goodiebags (i de grønne ’Sikker nethandel’ s net) til de første 300 deltagere.

HBH s medlemmer støttede op om Kulturdag2700.

I den forbindelse delte HBH 10 gavekort ud a 500 kr. De blev delt ud til personer, der var ude at handle med de grønne ’Sikker nethandel’ net.

Fredag den 30. oktober havde vi et stort Halloween arrangement på Brønshøj Torv og i butikkerne. Der var rigtig mange mennesker på torvet. Coop havde Øko-heltene på besøg, der var spøgelseshus, der var uhygge tur i Pilegårdens have, ansigtsmaling til børnene og tårnture i Brønshøj kirkes kirketårn.

Torvegrupperne havde igen i år arrangeret juletræer og fest ved juletræstændingen på Brønshøj Torv og i Husum Bypark. Inden julen 2016 skal der fornyelse i juletræsfonden på Brønshøj Torv, da Michael efter mange år ønsker at bruge sin tid på andre opgaver.

Vi arrangerer ikke blot event for vore kunder men også for HBH’s medlemmer.

Den 2. november havde vi inviteret Christine Feldhouse (fra So f…. Special) i Pilegården til at foredrag. Vi var ca. 40 deltagere, og det var en forrygende aften. Tusinde tak til alle, der var aktive til vores arrangementer.

Planer for 2016

Vi holder generalforsamling onsdag den 9/3 2016 på Restaurant Bellahøj. Hvis vi fortsat skal have en handelsforening i Brønshøj-Husum, er det nødvendigt at flere er med til at planlægge og gøre et stykke arbejde.

Lørdag den 21/5 2016 har vi booket Brønshøj Torv. Vi ønsker at lave en form for udstillingsvindue for HBH’s medlemmer, hvor borgerne i Brønshøj-Husum kan se hvad forretningerne i bydelen har at byde på.

Vi planlægger helt sikkert Halloween igen til oktober og Black Friday (er fredag efter Thanksgiving som er 4. torsdag i november) er blevet en ny trend, også i Danmark. Jeg synes, at det kunne være en god ide, at skyde julehandlen i gang med ’Black Friday’ i Brønshøj-Husum.

Ud over disse arrangementer for vores kunder, holder vi vanen tro også arrangementer for medlemmerne. Disse er endnu ikke fastlagt.

Hvis HBH fortsat skal have indflydelse i Lokaludvalg og i kommunikation med myndighederne, er det vigtig at vi er mange, der står sammen. Har du spurgt din naboforretning om ikke det var en god ide at være med i fællesskabet?

Med ønsket om et rigtig godt nytår med mange kunder

Ilja Maria Søndergaard

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top