Nedlæggelse af busstoppesteder
Flere lokale borgere har udtrykt bekymring over, at busstoppestederne på Frederikssundsvej ved Degnemose Allé og Bavnevangen nedlægges i forbindelse med det omfattende arbejde på Frederikssundsvej i forbindelse med den såkaldte højklassede busløsning. Beslutningen om nedlæggelse af stoppestederne blev allerede taget af Borgerrepræsentationen i 2013 i forbindelse med godkendelsen af det samlede projekt. I Brønshøj-Husum nedlægges […]

Flere lokale borgere har udtrykt bekymring over, at busstoppestederne på Frederikssundsvej ved Degnemose Allé og Bavnevangen nedlægges i forbindelse med det omfattende arbejde på Frederikssundsvej i forbindelse med den såkaldte højklassede busløsning.
Beslutningen om nedlæggelse af stoppestederne blev allerede taget af Borgerrepræsentationen i 2013 i forbindelse med godkendelsen af det samlede projekt. I Brønshøj-Husum nedlægges også stoppestedet ved Kobbelvænget, og som begrundelse blev givet, at disse stoppesteder har relativt få passagerer og ligger relativt tæt på et andet busstoppested.

1 kommentar om “Nedlæggelse af busstoppesteder”

  1. Mogens Langsted siger:

    I forbindelse med plan om at nedlægge stoppested ved Degnemoseallé bør man måske betænke , at plejehjemmet Louise Mariehjemmet ligger på Degnemoseallé. De gamle mennesker som endnu er mobile vil få en længere gåtur til et stoppested , hvilket jeg finder urimeligt.
    Med venlig hilsen
    Mogens Langsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top