Naturliv for småbørns­familier i Tingbjerg
KFUM.jpg
Initiativet om naturliv for småbørnsfamilier støttes af Nordea­fonden og Friluftsrådet. Foto: KFUM
Et nyt projekt ser inden længe dagens lys i Tingbjerg

Her vil en gruppe frivillige fra KFUM-Spejderne, Ungdommens Røde Kors og Natur&Ungdom være med til at skabe et netværk af lokale familier, som gerne vil være med til at opleve naturen sammen. Alle interesserede er inviteret til informationsmøde den 4. februar, kl. 17-18 i T-huset på Langhusvej 89.

– Vi håber, at mange vil møde op og høre mere om, hvordan de kan være med til at gøre en forskel for områdets børnefamilier. Vi vil gerne være med til at skabe rammerne om gode naturoplevelser for de yngre børn og deres familier og stiller op med både materialer og gode ideer, men vi har brug for gode lokale kræfter, som vil være med til at lave aktiviteter, fortæller Pernille Bjørnskov, som er projektmedarbejder hos KFUM-Spejderne. – Vi har allerede haft god succes med at skabe en række lignende netværk i andre lokalområder, og vi glæder os til at møde Tingbjerg. Området har en masse dejlige naturområder, som bare venter på at blive taget i brug til sjove og lærerige aktiviteter, tilføjer hun.
Yderligere information kan fås hos ved at kontakte pernilleb@kfumspejderne.dk. KFUM-Spejderne i Danmark er åben for alle uanset, køn, race, religion eller politisk overbevisning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top