Mørkhøjvej skal lukkes
Renovering af broen kan give store trafikgener, når Mørkhøjvej lukkes for biler, sandsynligvis i perioden maj til september i år. Broen, der fører over Fæstningsgraven ved Vestvolden på Mørkhøjvej, skal renoveres, og biltrafikken bliver ledt uden om broarbejdet via Novembervej. Broen på Mørkhøjvej er opført i 1927 og er 45 meter lang, ca. 20 meter […]

Renovering af broen kan give store trafikgener, når Mørkhøjvej lukkes for biler, sandsynligvis i perioden maj til september i år. Broen, der fører over Fæstningsgraven ved Vestvolden på Mørkhøjvej, skal renoveres, og biltrafikken bliver ledt uden om broarbejdet via Novembervej. Broen på Mørkhøjvej er opført i 1927 og er 45 meter lang, ca. 20 meter bred, og vejbanen er ca. 10 meter bred. Dertil kommer så fortove og cykelstier på begge sider.
For cyklister og fodgængere etableres en midlertidig bro på tværs af Fæstningsgraven. Pris for renovering m.m.: ca. 25 mio. kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top