Løbere klarede fodrapt de isglatte stier
3. afdeling af Frost Cup blev arrangeret af Degnemoseløberen

Sneen faldt, og temperaturen svingede omkring frysepunktet, og det kan som bekendt gøre veje og stier meget glatte. Derfor måtte folkene i Degnemoseløberen ændre lidt på løbsruten og sørge for, at de mest isglatte passager blev til at løbe på for deltagerne i den 3. afdeling af Frost Cup’en, der arrangeres af fem klubber i Hovedstadsområdet.
Trods vejrgudernes vrede så deltog ikke færre end 740 løbere på stierne ved Utterslev Mose i søndags. 257 løbere deltog i femkilometeren, og 487 deltog på den dobbelte distance. 20 frivillige fra Degnemoseløberen var sørgede for, at løbet blev afviklet til alles tilfredshed.
– Vores folk var ude at sikre ruten, og vi var så heldige, at ingen løbere faldt, siger Carsten Renneberg, formand for Degnemoseløberen.
Hurtigst på femkilometeren var Michael Jeppesen, Saysky, og Pia Englyst, X-bionic, med hhv. 16,34 og 20,04 minutter. På tikilometeren var Patrick Leese, TRI4, og Charlotte Skaunsgaard med vindertider på hhv. 34,54 og 41,52 minutter.
4. afdeling af Frost Cup’en arrangeres af Værløse 7. februar, mens Lyngby afvikler 5. og sidste afdeling 6. marts.
Degnemoseløberen har i øjeblikket travlt med at gøre klar til sæsonstart med det traditionelle Degnemoseløb 2. april. Løbet er et af Danmarks ældste motionsløb og har været løbet siden 1974. Allerede nu kan man gå ind på foreningens hjemmeside og tilmelde sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top