Hannebeth er død
Hannebeth Boel Christensen døde onsdag i forrige uge i en alt for tidlig alder på Bispebjerg Hospital. Hannebeth Boel Christensen blev 56 år og var medlem af Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Natteravn i Brønshøj og et meget aktivt bestyrelsesmedlem for Natteravnene. Samtidig havde hun startet sit eget rengøringsfirma ”Hannes Hjemmeservice”. Hannebeth var et særdeles værdsat medlem af […]

Hannebeth Boel Christensen døde onsdag i forrige uge i en alt for tidlig alder på Bispebjerg Hospital. Hannebeth Boel Christensen blev 56 år og var medlem af Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Natteravn i Brønshøj og et meget aktivt bestyrelsesmedlem for Natteravnene. Samtidig havde hun startet sit eget rengøringsfirma ”Hannes Hjemmeservice”.
Hannebeth var et særdeles værdsat medlem af Lokaludvalget, og hun lagde en imponerende frivillig arbejdskraft både i Lokaludvalget og hos Natteravnene. Hendes seriøse indsats i bydelen var altid præget af hendes engagement, hendes gode humør og hendes venlige og behagelige sind. Hannebeth vil blive savnet af mange.
Æret været hendes minde.
Bisættelsen finder sted i Husumvold Kirke lørdag den 23. januar, kl. 11.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top